Selecteer pagina

Schoonloo-Schoonoord

Schoonloo-Schoonoord

De herfst doet nu echt zijn intrede. Het is ook al eind oktober. Het is een prachtige herfstdag, en een heerlijke dag om te wandelen. Onderweg worden we op de mooiste herfstkleuren getrakteerd. En we zien onvoorstelbaar veel paddenstoelen. In de malste vormen en kleuren! Eentje ervan doet zelfs aan pasta denken. Daarom in dit bericht wat meer foto’s.

DSC_8858_PPblog

DSC_8859_PPblog

DSC_8879_PPblog

Nadat we één auto vlakbij Schoonoord hebben ahtergelaten rijden we met de andere terug naar Schoonloo.We beginnen weer, waar we de vorige keer geëindigd waren: bij Café-Restaurtant Hegeman waar we eerst koffie of thee drinken. Inmiddels komen we weer wat verder van huis en wordt het terrein wat onbekender. Opnieuw lopen we vandaag veel door bossen. Bossen die zich nu weer van een heel andere kant laten zien. Waar de loofbomen nog blad hebben, kleuren de bladeren in de meest prachtige herfsttinten en ook de naalden van de Lariksen kleuren prachtig. Voor foto’s is dit jaargetijde waarschijnlijk wel het mooiste.

DSC_8864_PPblog  DSC_8885_PPblog

DSC_8886_PPblog

DSC_8888_PPblog

DSC_8889_PPblog

Op open vlaktes met weilanden aangekomen voelen we dat het echt kouder aan het worden is. De kragen worden wat hoger opgezet, en we stappen wat flinker door. Voor we het weten zijn we al weer vlak bij Schoonloo, waar de auto op ons staat te wachten. De heenreis hadden we al gezien dat er een aantal horecagelegenheden in Schoonloo waren, en Café-Restaurant De Oude Reus blijkt inmiddels open. Na gedane arbeid is het goed biertje drinken.

Over de auteur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

Categorieën

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]
 • ISO-invariantie (bij een Nikon D750) 8 oktober 2019
  Het bericht ISO-invariantie (bij een Nikon D750) verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • MailPoet en Download Manager test 12 september 2019
  Een heel eenvoudige test om te kijken of MailPoet gebruikt kan worden om mailadressen te verzamelen, vast te leggen, en een downloadlink (gebruik makend van Download Manager). Dat kan! Email adres wordt vastgelegd (als deze nog niet voorkomt, en de plugin Download Manager legt keurig vast hoe vaak een document gedownload wordt. Door onderstaand formulier […]

Recent Tweets

Follow Us

Secured By miniOrange