Selecteer pagina

Schoonloo-Schoonoord

Schoonloo-Schoonoord

De herfst doet nu echt zijn intrede. Het is ook al eind oktober. Het is een prachtige herfstdag, en een heerlijke dag om te wandelen. Onderweg worden we op de mooiste herfstkleuren getrakteerd. En we zien onvoorstelbaar veel paddenstoelen. In de malste vormen en kleuren! Eentje ervan doet zelfs aan pasta denken. Daarom in dit bericht wat meer foto’s.

DSC_8858_PPblog

DSC_8859_PPblog

DSC_8879_PPblog

Nadat we één auto vlakbij Schoonoord hebben ahtergelaten rijden we met de andere terug naar Schoonloo.We beginnen weer, waar we de vorige keer geëindigd waren: bij Café-Restaurtant Hegeman waar we eerst koffie of thee drinken. Inmiddels komen we weer wat verder van huis en wordt het terrein wat onbekender. Opnieuw lopen we vandaag veel door bossen. Bossen die zich nu weer van een heel andere kant laten zien. Waar de loofbomen nog blad hebben, kleuren de bladeren in de meest prachtige herfsttinten en ook de naalden van de Lariksen kleuren prachtig. Voor foto’s is dit jaargetijde waarschijnlijk wel het mooiste.

DSC_8864_PPblog  DSC_8885_PPblog

DSC_8886_PPblog

DSC_8888_PPblog

DSC_8889_PPblog

Op open vlaktes met weilanden aangekomen voelen we dat het echt kouder aan het worden is. De kragen worden wat hoger opgezet, en we stappen wat flinker door. Voor we het weten zijn we al weer vlak bij Schoonloo, waar de auto op ons staat te wachten. De heenreis hadden we al gezien dat er een aantal horecagelegenheden in Schoonloo waren, en Café-Restaurant De Oude Reus blijkt inmiddels open. Na gedane arbeid is het goed biertje drinken.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]

Recent Tweets

Follow Us