Select Page

Bretagne 2018

Bretagne 2018

Eind april, begin mei 2018 brachten Frouwke, Auko, Gerie, Erna en Ruud een bezoek aan Zuid-West Bretagne. Heel veel verder westelijk konden we niet komen. Dat het een fantastische week was, zal te zien zijn aan het bijgevoegde fotoalbum.

About The Author

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

Categorieën

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Koosnaampjes voor een lens? 26 mei 2019
  Koosnaampjes voor een lens? plastic, fantastic, nifty fifty, holy trinity, king of bokeh, etc. Het bericht Koosnaampjes voor een lens? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Haarmode Ria 28 februari 2019
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Haarmode Ria verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Cropfactor 8 december 2018
  De cropfactor, bron van onduidelijkheid. Wanneer gebruik je het? Wanneer niet? Wat kan je er mee? Moet je er überhaupt wel wat mee doen? Het bericht Cropfactor verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • NIKKOR-N Auto 1:2.8 f=24mm 18 september 2018
  De NIKKOR-N Auto 1:2.8 f=24mm is een objectief uit het stenen tijdperk van de fotografie. Is de lens ook tegenwoordig nog bruikbaar? JA!! Met daarbij de opmerking dat de lens wel geconverteerd moet zijn om op de huidige generatie Nikon DSLR's te kunnen gebruiken. Het bericht NIKKOR-N Auto 1:2.8 f=24mm verscheen eerst op Ruud Haan […]
 • Zwangerschapsshoot 18 augustus 2018
  Een zwangerschapsshoot is heel persoonlijk. Een goede verstandhouding tussen de fotograaf en de aanstaande moeder is dan ook heel belangrijk. En welke band is nu sterker dan die tussen vader en dochter?! Het bericht Zwangerschapsshoot verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Is f/8 altijd f/8? 7 augustus 2018
  Heeft de maximale lensopening invloed op de lichtopbrengst bij een gegeven diafragma? Heeft de sensorgrootte daar invloed op? en de brandpuntsafstand? Nee! Het bericht Is f/8 altijd f/8? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Recent Tweets

Follow Us