Selecteer pagina

Koopjeshoek

Als fotograaf koop ik met regelmaat nieuwe apparatuur voor mijn foto-uitrusting. Soms nieuw, en soms gebruikt. Dat betekent dat ik ook regelmatig artikelen die ik niet meer gebruik te koop kan aanbieden. Deze artikelen zijn stuk voor stuk grondig nagekeken. Artikelen die ik niet zakelijk heb gekocht (en die dus ook niet in mijn boeken zijn geadministreerd), bied ik via deze site als privé persoon te koop aan. Dat dit veelal artikelen van (of voor Nikon) zijn, zal geen verrassing zijn, ik fotografeer namelijk met producten van (of voor) Nikon.

Indien je interesse hebt in één (of meerdere) van deze artikelen, neem dan gerust contact met me op. Dat kan door een reactie te plaatsen onder het artikel, maar eenvoudiger is het een mail te sturen naar ruud@familie-haan.nl.

Nikon SB-600 met Sto-Fen Omni-Bounce €84

Wegens overcompleet te koop aangeboden Een niet van nieuw te onderscheiden Nikon SB-600 speedlight. Met deze krachtige reportageflitser is niet alleen het bereik van de flitser vele malen groter dan dat van de ingebouwde pop-up flitser van je camera, je kan er...

Lees meer

Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8D €99

Wegens overcompleet te koop aangeboden Een niet van nieuw te onderscheiden Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8D objectief. Dit lichtsterke objectief is zowel bruikbaar op een Nikon DX body, als op een Nikon FX body. Vergeleken met de standaard kitlens (18-55mm) van een DX...

Lees meer

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? 2 februari 2023
  De cropfactor blijft een onderwerp waarover veel verwarring heerst. Moet je er nu wel, of geen rekening mee houden? Het bericht De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Workshop oktober 2021 25 oktober 2021
  In oktober 2021 verzorgde ik een workshop. In dit artikel een samenvatting van een aantal onderwerpen. Het bericht Workshop oktober 2021 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB 18 februari 2021
  Waarom AdobeRGB niet meer kleuren bevat dan sRGB, uitgelegd in Jip en Janneke taal. Het bericht AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Follow Us