Selecteer pagina

Koopjeshoek

Als fotograaf koop ik met regelmaat nieuwe apparatuur voor mijn foto-uitrusting. Soms nieuw, en soms gebruikt. Dat betekent dat ik ook regelmatig artikelen die ik niet meer gebruik te koop kan aanbieden. Deze artikelen zijn stuk voor stuk grondig nagekeken. Artikelen die ik niet zakelijk heb gekocht (en die dus ook niet in mijn boeken zijn geadministreerd), bied ik via deze site als privé persoon te koop aan. Dat dit veelal artikelen van (of voor Nikon) zijn, zal geen verrassing zijn, ik fotografeer namelijk met producten van (of voor) Nikon.

Indien je interesse hebt in één (of meerdere) van deze artikelen, neem dan gerust contact met me op. Dat kan door een reactie te plaatsen onder het artikel, maar eenvoudiger is het een mail te sturen naar ruud@familie-haan.nl.

Recente reacties

Categorieën

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]
 • ISO-invariantie (bij een Nikon D750) 8 oktober 2019
  Het bericht ISO-invariantie (bij een Nikon D750) verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • MailPoet en Download Manager test 12 september 2019
  Een heel eenvoudige test om te kijken of MailPoet gebruikt kan worden om mailadressen te verzamelen, vast te leggen, en een downloadlink (gebruik makend van Download Manager). Dat kan! Email adres wordt vastgelegd (als deze nog niet voorkomt, en de plugin Download Manager legt keurig vast hoe vaak een document gedownload wordt. Door onderstaand formulier […]

Recent Tweets

Follow Us

Secured By miniOrange