Selecteer pagina

Nikon SB-600 met Sto-Fen Omni-Bounce en tasje €89

Wegens overcompleet te koop aangeboden

Een niet van nieuw te onderscheiden Nikon SB-600 speedlight. Met deze krachtige reportageflitser is niet alleen het bereik van de flitser vele malen groter dan dat van de ingebouwde pop-up flitser van je camera, je kan er indirect (via een plafond of muur) mee flitsen om harde schaduwen te voorkomen. Aangezien de flitser op (oplaadbare) AA-batterijen werkt, gaat het gebruik ook niet ten koste van de accu van je camera.

De flitser is bruikbaar op alle Nikon dslr’s, zowel DX als FX.

Bij de flitser wordt een Sto-Fen Omni-Bounce geleverd waarmee het licht nog verder verstrooid kan worden. Doordat de SB-600 (net als iedere Nikon dslr) met i-TTL kan werken, wordt de juiste flitskracht automatisch berekend, zowel met, als zonder Omn-Bounce. Ook wordt een nieuwe set oplaadbare batterijen bij geleverd.

De flitser is bovendien nog eens draadloos (off-camera) aan te sturen zónder gebruik te maken van externe radiotriggers als je camera dat ondersteunt. Dit is het geval voor alle camera’s die een ingebouwde pop-up flitser hebben, en vallen in de modellenreeks D7000 en hoger, alsmede alle FX cameras met ingebouwde pop-up flitser.

De flitser wordt geleverd in de originele Nikon doos, met een flitsvoetje, de Sto-Fen Omni-Bounce, een nieuwe set oplaadbare batterijen, en de bijbehorende opbergtas.

De prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland. Voor degene die ooit een workshop bij mij heeft gevolgd, bied ik er ook nog eens een half jaar garantie op.

(Foto’s volgen).

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? 2 februari 2023
  De cropfactor blijft een onderwerp waarover veel verwarring heerst. Moet je er nu wel, of geen rekening mee houden? Het bericht De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Workshop oktober 2021 25 oktober 2021
  In oktober 2021 verzorgde ik een workshop. In dit artikel een samenvatting van een aantal onderwerpen. Het bericht Workshop oktober 2021 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB 18 februari 2021
  Waarom AdobeRGB niet meer kleuren bevat dan sRGB, uitgelegd in Jip en Janneke taal. Het bericht AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Follow Us