Selecteer pagina

Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8D €99

Wegens overcompleet te koop aangeboden

Een niet van nieuw te onderscheiden Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8D objectief. Dit lichtsterke objectief is zowel bruikbaar op een Nikon DX body, als op een Nikon FX body. Vergeleken met de standaard kitlens (18-55mm) van een DX camera, laat dit objectief ongeveer 8 keer zoveel licht binnen. Daardoor ben je in staat met veel minder licht te fotograferen zonder de sluitertijd extreem te moeten verkorten, of de ISO moet verhogen. Bovendien is door deze grote lensopening een prettige onscherpe achtergrond te verkijgen.

Wordt geleverd met voor- en achterdop. Tevens ontvang je een circulair polarisatiefilter bij. Dit filter neemt hinderlijke schitteringen weg, en zorgt voor mooie contrastrijke foto’s. Ook het filter heb ik dubbel. Dit filter zat bij een collectie fotomateriaal dat ik van een vriendin kreeg na het overlijden van haar vader. Het filter zelf is onbeschadigd, maar in het schroefdraad aan de voorzijde zit een deuk, waardoor er geen filter vóór het c.p. filter geplaatst kan worden. Aangezien dit ook niet echt gebruikelijk is, is dit geen probleem.

De prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland.

(Foto’s volgen).

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 16 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]

Recent Tweets

Follow Us