Selecteer pagina

Over de Familie Haan uit Noordbroek

familie-haan.nl | Ruud Haan

Ruud Haan

Ruud Haan

Front-End Website Developer / Fotograaf

Zoekt u een betrouwbare partner voor het maken van uw website? Zoek niet langer, maar neem contact met mij op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Hallo!

01 De auteur:

Ruud Haan is van oorsprong een “ICT-er”.  Na bijna 30 jaar in de ICT gewerkt te hebben in de meest uiteenlopende beroepen, van programmeur, tot leidinggevende, is hij op 1 oktober 2015 gestart met “Ruud Haan Fotografie & Webdesign“. Met een gezonde nuchter blik staat hij garant voor zijn credo “betaalbare professionaliteit in webdesign en fotografie”.

02 De site:

De verslagen van onze Pieterpadavonturen waren oorspronkelijk te lezen op https://chemicalbrothersandsistersonpieterpad.wordpress.com/.

Via deze blog kon je op de hoogte blijven van onze Pieterpadavonturen. Waarom heette deze blog “Chemical Brothers and Sisters on Pieterpad”? Simpel. William en Ruud zijn muziekliefhebbers. Ze bezoeken regelmatig concerten en festivals. Tijdens LowLands 2004 zagen zij een indrukwekkend optreden van The Chemical Brothers. Hiervan zijn helaas geen bruikbare fragmenten op Youtube te vinden. Niet getreurd. Youtube staat vol met filmpjes van optredens van de Chemical Brothers zoals deze vanaf Glastonbury.

Op het moment dat het Pieterpadavontuur begon zochten zij een catchy naam. Dat werd al snel Chemical Brothers and Sisters. De dames doen immers ook mee! Zij zijn echter niet op LowLands aan te treffen, maar bijvoorbeeld wel op Oerol of Noorderzon.

Verwacht geen uitgebreide route-informatie. Verwacht een persoonlijk verslag van onze wandelingen. Welke tegenwoordig dan ook alleen nog maar aangevuld worden op deze site.

Daarnaast wordt deze site (zoals de naam al weergeeft) gebruikt voor andere wellicht lezenswaardige artikelen over de familie Haan.

Veel leesplezier.

03 Ervaring

Skills

Fotografie
Webdesign
WordPress
Lightroom
Photoshop
Muse

Klanten

Onder andere:

Epi Centre Noord
Margaretha Hardenbergschool
Hamming Timmerwerken
Hendrik Teelken Groenvoorziening
Meekro lichtgewicht prefab schoorstenen
Dirty Boulevard (band)
Bureau Anneke Tesselaar
particulieren (o.a. fotoworkshops)

Recente reacties

Categorieën

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]
 • ISO-invariantie (bij een Nikon D750) 8 oktober 2019
  Het bericht ISO-invariantie (bij een Nikon D750) verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • MailPoet en Download Manager test 12 september 2019
  Een heel eenvoudige test om te kijken of MailPoet gebruikt kan worden om mailadressen te verzamelen, vast te leggen, en een downloadlink (gebruik makend van Download Manager). Dat kan! Email adres wordt vastgelegd (als deze nog niet voorkomt, en de plugin Download Manager legt keurig vast hoe vaak een document gedownload wordt. Door onderstaand formulier […]

Recent Tweets

Follow Us

Secured By miniOrange