Selecteer pagina

Rolde-Schoonloo

Rolde-Schoonloo

De zomer duurt voort. Het is opnieuw prachtig weer. We weten dat we vandaag veel door de bossen van Drenthe zullen lopen en weinig gelegenheden tegen zullen komen waar we iets kunnen drinken. We hebben water genoeg meegenomen.

Onderweg zien we de eerste paddenstoelen alweer. Ook zien we een bordje dat de wandelaar een paar verboden op probeert te leggen. De natuur lijkt het hier niet helemaal mee eens te zijn en probeert het bordje te overwoekeren. Over enkele jaren mag men hier dus wel…

DSC_8574_PPblog

De kantine van camping De Warme Bossen blijkt open! De dames nemen een ijsje, ondanks de wespen die ze zichzelf van het lijf moeten slaan, de mannen nemen (hoe kan het anders) een biertje. Daarna vervolgen we onze weg. Al snel zijn we in Schoonloo waar we bij Café-Restaurant Hegeman nog wat drinken, waarna we de auto pakken en aan de terugreis beginnen. De eerste honderd kilometer van het Pieterpad zitten er bijna op!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 18 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB 18 februari 2021
  Waarom AdobeRGB niet meer kleuren bevat dan sRGB, uitgelegd in Jip en Janneke taal. Het bericht AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Recent Tweets

Follow Us