Selecteer pagina

Den Hool-Coevorden

Den Hool-Coevorden

DSC_0095_PPblog

Het tweede deel van de etappe naar Coevorden is het prachtig weer. We merken hoeveel verschil in beleving dat oplevert! De kilometers glijden makkelijk onder de zolen van onze wandelschoenen door. We lijken de bossen voorlopig wel weer achter ons te hebben gelaten en lopen nu vooral door gebieden met veel weilanden die vol staan met paardenbloemen.

DSC_0089_PPblog

Aan het eind van de route lopen we Covorden binnen. We hebben de eerste twee provincies bijna gehad en hoeven er nog maar drie. Tegen het jaar 2037 zijn we waarschijnlijk wel in Maastricht aanbeland.

DSC_0094_PPblog

Tot onze stomme verbazing lopen we in Coevorden langs geen enkele horecagelegenheid die open is (jammer voor ze). We besluiten door Dalen terug te rijden. Daar vinden we vast wel iets. Dat lukt inderdaad en we vinden een fantastisch plekje op het terras van Café-Restaurant De Baander. Het is al eerder voorgevallen, en nu ook weer. De dames nemen een ijsje en de heren een biertje. De Baander blijkt zelfs meerdere heerlijke biersoorten van de tap te serveren en de bediening begrijpt direct de hint van de heren als die enige ogenblikken later de glazen al weer leeg op de terrastafel neerzetten, Toplocatie!

Over de auteur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

Categorieën

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]
 • ISO-invariantie (bij een Nikon D750) 8 oktober 2019
  Het bericht ISO-invariantie (bij een Nikon D750) verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • MailPoet en Download Manager test 12 september 2019
  Een heel eenvoudige test om te kijken of MailPoet gebruikt kan worden om mailadressen te verzamelen, vast te leggen, en een downloadlink (gebruik makend van Download Manager). Dat kan! Email adres wordt vastgelegd (als deze nog niet voorkomt, en de plugin Download Manager legt keurig vast hoe vaak een document gedownload wordt. Door onderstaand formulier […]

Recent Tweets

Follow Us

Secured By miniOrange