Selecteer pagina

Den Hool-Coevorden

Den Hool-Coevorden

DSC_0095_PPblog

Het tweede deel van de etappe naar Coevorden is het prachtig weer. We merken hoeveel verschil in beleving dat oplevert! De kilometers glijden makkelijk onder de zolen van onze wandelschoenen door. We lijken de bossen voorlopig wel weer achter ons te hebben gelaten en lopen nu vooral door gebieden met veel weilanden die vol staan met paardenbloemen.

DSC_0089_PPblog

Aan het eind van de route lopen we Covorden binnen. We hebben de eerste twee provincies bijna gehad en hoeven er nog maar drie. Tegen het jaar 2037 zijn we waarschijnlijk wel in Maastricht aanbeland.

DSC_0094_PPblog

Tot onze stomme verbazing lopen we in Coevorden langs geen enkele horecagelegenheid die open is (jammer voor ze). We besluiten door Dalen terug te rijden. Daar vinden we vast wel iets. Dat lukt inderdaad en we vinden een fantastisch plekje op het terras van Café-Restaurant De Baander. Het is al eerder voorgevallen, en nu ook weer. De dames nemen een ijsje en de heren een biertje. De Baander blijkt zelfs meerdere heerlijke biersoorten van de tap te serveren en de bediening begrijpt direct de hint van de heren als die enige ogenblikken later de glazen al weer leeg op de terrastafel neerzetten, Toplocatie!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? 2 februari 2023
  De cropfactor blijft een onderwerp waarover veel verwarring heerst. Moet je er nu wel, of geen rekening mee houden? Het bericht De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Workshop oktober 2021 25 oktober 2021
  In oktober 2021 verzorgde ik een workshop. In dit artikel een samenvatting van een aantal onderwerpen. Het bericht Workshop oktober 2021 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB 18 februari 2021
  Waarom AdobeRGB niet meer kleuren bevat dan sRGB, uitgelegd in Jip en Janneke taal. Het bericht AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Follow Us