Selecteer pagina

Coevorden-Gramsbergen

Coevorden-Gramsbergen

Al snel na de vorige keer lopen we opnieuw een etappe. Het heeft veel geregend en we moeten de plassen op de onverharde paden ontwijken. We lopen de provinciegrens uit. Yeah! Nog maar 3 provincies te gaan. Tegelijkertijd realiseren we ons dat we nog niet op een kwart van de route zitten.

DSC_0107_PPblog

Even verderop staat een verrassing op ons te wachten. Een koelkast. Midden tussen de weilanden. William en Ruud hopen vurig dat die rijkelijk gevuld zal zijn met bier. Enigszins beteuterd inspecteren ze de inhoud van de koelkast. Die blijkt zijn naam geen eer aan te doen en had kunnen volstaan met een kortere naam: kast.

DSC_0108_PPblog

DSC_0110_PPblog

Niet lang getreurd zit iedereen even later heerlijk van een koek te peuzelen. Onderstaande pose is zeer karakteristiek voor (vlnr) Ruud en William. alleen moet u dan in plaats van de koek in de handen een biertje of een glas rode wijn denken.

DSC_0113_PPblog

We komen aan in Gramsbergen. Een erg leuk stadje met de nodige horecagelegenheden. Iets (wat de trouwe lezer van deze blog inmiddels wel zal weten) dat wordt gewaardeerd door vooral het mannelijke deel van dit wandelgezelschap. We lessen onze dorst (die we ongetwijfeld hebben opgedaan door het eten van die koeken) in Café Harrish Inn (geen internet site). Eén van de favoriete café’s langs het Pieterpad. Tegenover het Café staat opnieuw een monument voor de wandelaar.

DSC_0116_PPblog

Om het heugelijke feit te vieren dat we ook de provincie Drenthe volbracht hebben, eten we een hapje in restaurant Ni Hao in Coevorden. Voor het eerst in ons leven eten (en drinken!) we all in. Dat hebben de dames van Ni Hao geweten. Onze dames rijden terug (een traditie die door William en Ruud van harte wordt ondersteund) en de heren laten zich de biertjes na de wandeling dan ook prima smaken 🙂 Het eten was overigens ook voortreffelijk.

DSC_0120_PPblog

DSC_0124_PPblog

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? 2 februari 2023
  De cropfactor blijft een onderwerp waarover veel verwarring heerst. Moet je er nu wel, of geen rekening mee houden? Het bericht De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Workshop oktober 2021 25 oktober 2021
  In oktober 2021 verzorgde ik een workshop. In dit artikel een samenvatting van een aantal onderwerpen. Het bericht Workshop oktober 2021 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB 18 februari 2021
  Waarom AdobeRGB niet meer kleuren bevat dan sRGB, uitgelegd in Jip en Janneke taal. Het bericht AdobeRGB bevat niet meer kleuren dan sRGB verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Follow Us