Selecteer Pagina

Haren-Zuidlaren

Haren-Zuidlaren

Het is al weer een tijdje geleden dat we de vorige etappe gelopen hebben als we met onze volgende etappe beginnen: Haren-Zuidlaren. Een thuiswedstrijd die onder andere door de bossen van Noord- en Midlaren loopt. Dat het een thuiswedstrijd is blijkt wel als we bekenden van Helen en William tegen het lijf lopen die een wandelingetje in hun “achtertuin” (het Midlaarderbos) aan het doen zijn.DSC_6307_DxO_DxO_web

Het begint lente te worden. De koeien grazen in de wei. Alhoewel: ze eten kennelijk liever nog van het hooi dat in de voederbak is gelegd. En er bloeien volop krokussen. Maar het allermooiste bewijs is toch wel het ooievaarspaar dat bij Haren het nest bewoont. Het zal ons benieuwen of er een baby-boom in Haren gaat komen.

Ooievaars

Na afloop van de etappe gaan we bij Helene en William een hapje eten. William is een semi-professionele-hobby-kok en (zoals gezegd) is het een thuiswedstrijd.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? 2 februari 2023
  De cropfactor blijft een onderwerp waarover veel verwarring heerst. Moet je er nu wel, of geen rekening mee houden? Het bericht De cropfactor (bron van verwarring), hoe zat het ook alweer? verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Workshop oktober 2021 25 oktober 2021
  In oktober 2021 verzorgde ik een workshop. In dit artikel een samenvatting van een aantal onderwerpen. Het bericht Workshop oktober 2021 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • AdobeRGB bevat NIET meer kleuren dan sRGB 18 februari 2021
  Waarom AdobeRGB niet meer kleuren bevat dan sRGB, uitgelegd in Jip en Janneke taal. Het bericht AdobeRGB bevat NIET meer kleuren dan sRGB verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beschermd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Het bericht Beschermd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Follow Us