Selecteer pagina

Haren-Zuidlaren

Haren-Zuidlaren

Het is al weer een tijdje geleden dat we de vorige etappe gelopen hebben als we met onze volgende etappe beginnen: Haren-Zuidlaren. Een thuiswedstrijd die onder andere door de bossen van Noord- en Midlaren loopt. Dat het een thuiswedstrijd is blijkt wel als we bekenden van Helen en William tegen het lijf lopen die een wandelingetje in hun “achtertuin” (het Midlaarderbos) aan het doen zijn.DSC_6307_DxO_DxO_web

Het begint lente te worden. De koeien grazen in de wei. Alhoewel: ze eten kennelijk liever nog van het hooi dat in de voederbak is gelegd. En er bloeien volop krokussen. Maar het allermooiste bewijs is toch wel het ooievaarspaar dat bij Haren het nest bewoont. Het zal ons benieuwen of er een baby-boom in Haren gaat komen.

Ooievaars

Na afloop van de etappe gaan we bij Helene en William een hapje eten. William is een semi-professionele-hobby-kok en (zoals gezegd) is het een thuiswedstrijd.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 8 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

RSS Recente berichten op Ruud Haan Fotografie & Webdesign

 • Depth of field in beeld gebracht 19 mei 2020
  Dat de depth of field bij macrofotografie dun is zal bekend zijn. Maar hoe dun dan eigenlijk? Het bericht Depth of field in beeld gebracht verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… 2 mei 2020
  Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… Het bericht Waarom je GEEN Sigma of Tamron 150-600mm lens moet kopen voor je Nikon D3x00 of Nikon D5x00… verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: VUZ-verkenner 1 maart 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: VUZ-verkenner verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 28 februari 2020
  Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. Het bericht Beveiligd: Schermafdrukken Workshop Fotoboek Maken dag 1 verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • APS-C lens op full-frame body 29 januari 2020
  Het bericht APS-C lens op full-frame body verscheen eerst op Ruud Haan Fotografie & Webdesign.
 • Windhandel 10 december 2019
  Windhandel Afgelopen zondag kwam ik op een verjaardag in gesprek met een ondernemer. Hij vertelde me dat hij ooit eens was gebeld door een bedrijf dat hem een domeinnaam aanbod. Laten we zeggen dat zijn bedrijf bedrijfx heet, en dat zijn domein (waarop zijn website draait) bedrijfx.nl is. De telefonische verkoper kwam met een verhaal […]

Recent Tweets

Follow Us